Det praktiska

Medtag:

  • Sovsäck och liggunderlag/luftmadrass (det finns bara golvplatser att sova på)
  • Bägare, tallrik, djup tallrik, assiett och bestick, och gärna en karaff till bankettbordet.
  • Om du vill får du gärna ta med dig en extra bägare att använda i baren, så vi slipper använda så mycket plastglas. Du får dock hålla ordning på den själv, och diska den själv...
  • Lykta (vi är ändå under jord)
  • Dräkt för inomhusbruk (vi kommer inte att gå ut utanför grottorna), glöm inte bankettdräkten!
  • Silvermynt och guldmynt för Värdshuset och marknaden
  • Hygienartiklar och handduk (det finns dusch)
  • Diskhandduk (du diskar dina egna ätattiraljer)

Vägbeskrivning

Med bil:

Från Göteborg kör du mot väg 40 och Landvetter. Efter ca 3 mil ta avfart mot Rävlanda/Hindås och därefter höger på Hindåsvägen. Efter knappt 3 km kommer du till en rondell i vilken du tar höger. Vid kyrkan tar du vänster och väntar på Mithlondskylten.

Från Malmö kan du välja att köra in på väg 41mot Skene/Kinna strax efter Varberg och i Skene ta väg 156 mot Rävlanda. Efter ca 1 mil tar du höger mot Rävlanda och efter ytterligare 3 km höger igen. Ca 5 km senare hittar du en Mithlondskylt. Annars kan du välja att köra till Göteborg och följa den vägbeskrivningen.

Från Stockholm kan du välja att ta vägen förbi Jönköping & Borås och ca två mil väst om Borås hittar du avfart mot Rävlanda. Följ skyltningen mot Rävlanda och i första rondellen tar du andra avfarten. Den andra rondellen är samma rondell som nämns i första stycket.

Kollektivt:

Från korsvägen tar du röd express mot Landvetter Centrum, Önneröd. Du byter buss i Landvetter Centrum till buss 611 mot Landvetter Flygplats. Lättast är att söka på www.vasttrafik.se för alternativ. Vi tror att hållplatsen Rävlanda Skola är att föredra.

Om du vill bli upphämtad på hållplatsen bör detta meddelas i så god tid som möjligt, men senast en vecka innan festen, så att vi kan planera transporterna. Ännu har vi inte transportansvarig, varför anmälan om detta helst sker till anmalan @ mithlond.se.

Bra att tänka på:

Om du kommer sent på fredagen, är det bra att anmäla det innan, så sparar vi mat åt dig. Om du kommer först på lördagen är det bra att anmäla det också.

Anmäl punkter till Toastmastern i god tid.

Vill du delta och sälja på marknaden? Anmäl dig till Fimbrethil senast 4:e september.